Comunicat de presă nr. 37/10.08.2023 Referitor la situația creată la Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculări Brăila, facem precizarea că problemele în susținerea examinării la proba teoretică în vederea obținerii permisului de conducere au survenit din cauza unei avarii apărute în rețeaua furnizorului de servicii de internet (fibră optică secționată, stâlpi căzuți în urma fenomenelor meteo extreme din ultima perioadă).

Instituția Prefectului Județul Brăila a solicitat Direcției Regim Permise și Înmatriculări, ca titular al contratului încheiat cu furnizorul ce asigură aceste servicii, să remedieze în timpul cel mai scurt problema.

“Am primit asigurarea că, în cursul acestei zile, Direcția Regim Permise și Înmatriculări, a făcut demersurile pentru rezolvarea urgentă a acestei probleme. Am solicitat șefului Serviciului public comunitar regim premise de conducere și înmatriculare vehicule Brăila o replanificare a susținerii probei teoretice, inclusiv prin prelungirea programului, astfel încât să se ajungă la zi cu susținerea examinării”, a declarat prefectul județului, Iulian TIMOFEI.

Programul de examinare va fi de 8 ore/zi, începând cu data de 16 august, până la epuizarea candidaților programați. Astfel, candidații inițial programați pentru zilele de 3, 4 și 7 august se vor prezenta la examen miercuri, 16 august, iar cei din zilele de 8, 9 și 10 august, vor susține examenul în data de 17 august.