Ședința convocată de Instituția Prefectului cu ocazia desfășurării Examenelor Naționale și a Examenului de Bacalaureat

Asigurarea și menținerea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, precum și prevenirea unor situații de natură a afecta siguranța elevilor și profesorilor, în contextul organizării, în perioada următoare, a evaluării naționale și a examenului de bacalaureat, a constituit tema ședinței convocată, astăzi, 26.05.2022, de către Instituția Prefectului – Județul Brăila.

Alături de prefectul Iulian TIMOFEI, la ședință au participat comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dunărea” Brăila, Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, Inspectoratului de Poliție Județean și Poliției Locale, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Brăila.

”La finalul discuțiilor a fost stabilit ca IPJ Brăila și IJJ Brăila să contribuie prin acțiuni, având caracter interoperabil și complementar, la creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic. La rândul său, ISU Dunărea Brăila va implementa propriul set de măsuri pentru prevenirea sau stingerea incendiilor, precum și evacuarea în situații de urgență, în locațiile unde se va desfășura Evaluarea Națională și  Examenul Național de Bacalaureat”, a declarat prefectul, Iulian TIMOFEI.