Şedinţa Colegiului Prefectural

Şedinţa Colegiului Prefectural

 

Prefectul județului Brăila, Iulian TIMOFEI a prezidat ședința lunară a Colegiului Prefectural în cadrul căreia au fost prezentate rapoartele de analiză a activității a 4 instituții publice deconcentrate: Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila, Agenția pentru Protecția Mediului Brăila, Direcţia de Sănătate Publică Brăila, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Brăila.

  1. Informare cu privire la acțiunile de control privind identificarea și combaterea cazurilor de muncă nedeclarată, în domenii susceptibile utilizării frecvente a acesteia. Raportor: Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila.

https://br.prefectura.mai.gov.ro/…/2022/06/ITM-Braila.pdf

  1. Informare privind procedura vizării anuale a autorizațiilor de mediu, stadiul Planului Județean de Gestionare a Deșeurilor și managementul integrat al deșeurilor municipale. Raportor: Agenția pentru Protecția Mediului Brăila

https://br.prefectura.mai.gov.ro/…/2022/06/APM-Braila.pdf

  1. Informare cu privire la situația autorizării unităților de învățământ din județul Brăila.

Raportor:Direcţia de Sănătate Publică Brăila

https://br.prefectura.mai.gov.ro/…/2022/06/DSP-Braila.pdf

  1. Raport privind activitatea desfășurată de Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Brăila în primele cinci luni ale anului 2022 și măsurile propuse pentru îmbunătățirea activității în perioada iunie-decembrie 2022.

https://br.prefectura.mai.gov.ro/…/Program-de-masuri…

Lista completă a documentelor prezentate în cadrul acestei ședințe, precum și documentele propriuzise sunt disponibile pe pagina web a Instituției Prefectului-Județul Brăila, secțiunea ”Alte activități”.