Premierea elevilor care au obtinut nota 10 la examenul de Bacalaureat

Instituția Prefectului Județul Brăila, prin subprefect Badiu Virginia Loredana a participat astăzi la Festivitatea de premiere a elevilor care au obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea 2022. În cadrul evenimentului care a avut loc în amfiteatrul Colegiului Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci” au fost recompensați atât studenții, precum și profesorii care au contribuit de-a lungul anilor la rezultatele extraordinare.

” Dragi elevi, stimați studenți, distinși profesori,

Mă bucur să fiu astăzi aici alături de dumneavoastră pentru a sărbători împreună performanțele școlare pe care le-ați obținut în această vară. Felicitări pentru că ați încheiat primul mare capitol din povestea voastră de succes. Vă doresc să aveți parte de realizări și mai strălucitoare” a declarat subprefectul județului Brăila, Badiu Virginia Loredana.

La eveniment au participat doamna inspector școlar general, Tudor Elena, alături de doamna inspector școlar Constatinescu Mariana, doamna director al Colegiului Național ”Gheorghe Munteanu Murgoci”, Giurcă Mihaela Florina, alături de directorul adjunct al unității de învățământ, Mocanu Romeo Cezar, precum și părinții studenților premiați.