Întrevedere de lucru cu primarul comunei Dudesti și deschidere punct de lucru ISU

Prefectul județului Brăila, Iulian TIMOFEI a avut o întrevedere cu primarul comunei Dudești, Marian Bocănel. Întâlnirea face parte dintr-o serie de evenimente pe care reprezentantul Guvernului în teritoriu, Iulian TIMOFEI le desfășoară pentru deplina legalitate a activităților administrațiilor publice locale. Discuțiile s-au purtat în jurul problemelor de administrație locală, investiții, precum și fond funciar.
În a doua parte a vizitei, prefectul Iulian TIMOFEI, împreună cu viceprimarul UAT Dudești, însoțiți de inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dunărea” Brăila, colonelul Ion Cristian au vizitat Detașamentul 2 de Pompieri Brăila din cadrul ISU Brăila, un punct de lucru înființat recent.
” Mă bucură faptul că se realizează astfel de investiții pentru siguranța brăilenilor. Autospeciala din cadrul Detașamentului 2 este destinată intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în scurt timp a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere. Era necesară înființarea unui nou punct de lucru în această parte a județului care va deservi atât locuitorii comunei Dudești precum și cetățenii din localitățile limitrofe”, a declarat prefectul județului Brăila.