Instituția Prefectului – Județul Brăila la Bursa Locurilor de Muncă

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSTITUȚIA PREFECTULUI – JUDEȚUL BRĂILA

 

Instituția Prefectului – Județul Brăila la Bursa Locurilor de Muncă

Instituția Prefectului – Județul Brăila a răspuns invitației Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila de a participa la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la eveniment fiind prezenți cei doi subprefecți, Badiu Virginia Loredana și Boboc Adin.
De altfel, reprezentanții Instituției au transmis mesajul prefectului Iulian TIMOFEI:
Ca de fiecare dată, brăilenii răspund prezent într-un număr mare la evenimentul organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila – Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Îi îndemn pe cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, dar și pe cei care vor să se reorienteze profesional, să vină și să studieze oferta angajatorilor. După cum o să observați, sunt disponibile locuri de muncă din diverse domenii de activitate cu adresabilitate mare în ceea ce privește cerințele minime de pregătire profesională a aplicanților”.
Ediția din acest an a Bursei Locurilor de Muncă se desfășoară în foaierul Sălii Polivalente Danubius.
La eveniment s-au înscris nu mai puțin de 41 angajatori, atât firme locale cât și din alte județe, cu o ofertă de 556 locuri de muncă din domenii precum ”industrie alimentară”, ”fabricarea articolelor de îmbrăcăminte”, ”producția de piese și accesorii pentru autovehicule”, ”construcția de nave și structuri plutitoare”, dar și din industria HORECA.