Echipa de maratoniști Invictus România

Prefectul Județului Brăila Iulian TIMOFEI a primit, împreună cu primarul municipiului Marian Viorel Dragomir, președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac și vicepreședintele Ionel Epureanu, inimoasa echipă de maratoniști ”Invictus România”, înscriși la Ștafeta Veteranilor 2022, aflată în plină desfășurare, sub sloganul ”Împreună prezentăm onorul eroilor României!”
Ieri, maratoniștii, cadre active și în rezervă provenind de la structurile MAI și MApN, au avut programată o alergare, pe traseul Tulcea – Brăila, însemnând circa 95 de kilometri.
Jandarmii tulceni participanți la maraton au avut și susținerea inspectorului șef col. Bordei Ion, a domnului col. Nicolau Florian, domnului vicepreședinte al Consiliului Județean Tulcea, Huleni Mihai și a city managerului orașului Tulcea, Bibu Nicolae, aceștia numărându-se, de altfel, printre alergători.
Astăzi, echipa pleacă spre Buzău.
Acțiunea celor de la ”Invictus România” a demarat în data de 5 octombrie, se aleargă pe 3 trasee, reprezentate de culorile Drapelului Național, iar maratoniștii se vor opri la Carei, în data de 25 Octombrie, de Ziua Armatei României.
Mult succes le urez tuturor participanților la acest eveniment!