Confederația Sindicală Cartel Alfa

Prefectul județului, Iulian TIMOFEI a primit, astăzi, reprezentanții unei delegații din partea mai multor structuri județene ale Confederației Sindicale Cartel Alfa. În cadrul acestei întâlniri, sindicaliștii au expus problemele asupra cărora doresc să atragă atenția în cadrul acțiunilor de protest pe care le organizează, în această perioadă, în întreaga țară. În plus, au depus un memoriu cuprinzând o listă de revendicări.
”A fost o discuție deschisă, constructivă, spun eu, cu sindicaliști din mai multe județe, printre care Botoșani, Constanța, Maramureș, Suceava, Neamț, Iași, Galați. Le-am comunicat că acest document va fi transmis către ministerele cu atribuții în sfera de interes a problemelor ridicate de către sindicaliști. În plus, Instituția Prefectului va transmite acest memoriu, spre informare, și către parlamentarii brăileni”, a declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu.
De precizat că, în această perioadă, la nivel național Cartel Alfa derulează acțiuni de protest sub forma a două caravane care pornesc din zonele Moldova și Ardeal și se îndreaptă spre București.