COMUNICAT DE PRESĂ NR. 18/27.10.2021   Referitor: Centru mobil de vaccinare la punctul de lucru Agricost S.A., ferma Vișani, comuna Gropeni, situată în incinta Insulei Mari a Brăilei, județul Brăila

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSTITUȚIA PREFECTULUI – JUDEȚUL BRĂILA

COMUNICAT DE PRESĂ NR. 18/27.10.2021

       Referitor: Centru mobil de vaccinare la punctul de lucru Agricost S.A., ferma Vișani, comuna Gropeni, situată în incinta Insulei Mari a Brăilei, județul Brăila

 În perioada 27-28-29 octombrie 2021, va funcționa un Centru mobil de vaccinare la punctul de lucru Agricost S.A., ferma Vișani, comuna Gropeni, situată în incinta Insulei Mari a Brăilei, județul Brăila.

Centrul mobil de vaccinare va facilita accesul tuturor angajaților Agricost S.A. și a celor două organizații de utilitate publică, i.e Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații – Insula Mare a Brăilei și Organizația de Desecare și Drenaj – Insula Mare a Brăilei, cât și locuitorilor din localitățile din Insula Mare a Brăilei, care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19.

Personalul medico-sanitar este asigurat de un medic specialist în medicină de familie și o echipă de vaccinare mobilă arondată Centrului de Vaccinare P/JJ_Sala de Sport a Liceului Anghel Saligny (asistenți medicali, registrator).

Vaccinurile folosite vor fi Pfizer și Johnson&Johnson.

Programul de funcționare : în zilele de 27, 28 și 29 octombrie 2021 în intervalul orar 10.00-16.00.