COMUNICAT DE PRESĂ NR. 16/20.09.2021

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSTITUȚIA PREFECTULUI – JUDEȚUL BRĂILA

COMUNICAT DE PRESĂ NR. 16/20.09.2021

 Referitor: Vizita de lucru a domnului Ciprian HOJDA, consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului Ministru, la Brăila

 

Astăzi,începând cu ora 13.00, la Sala Mare a Palatului Administrativ, a avut loc o întâlnire de lucru a autorităților administrației publice ale județului Brăila cu domnul Ciprian HOJDA, consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului Ministru.

Din subiectele dezbătute, au fost discutate:Planul Național de Investiții, PNRR, Modificări  la Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice,Ordonanța Guvernului privind ajustarea prețurilor contractelor de achiziții publice,Modificări la Legea energiei electrice și a gazelor naturale nr. 123/2012,Plățile prin PNDL, proiecte de acte normative.

La ședința de lucru au participat subprefectul județului Brăila, înlocuitorul de drept al prefectului, Nicolae Nițescu, subprefect,AdinBoboc, Francisk Iulian Chiriac, Președintele Consiliului Județean Brăila și vicepreședinții Consiliului Județean Brăila, Viorel Marian Dragomir, Primarul Municipiului Brăila și viceprimarii municipiului Brăila, primarii unităților administrativ teritoriale ai județului Brăila, reprezentanți ai conducerii  companiilor de utilități publice și alte societăți.