COMUNICAT DE PRESĂ NR. 14/20.09.2021

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSTITUȚIA PREFECTULUI – JUDEȚUL BRĂILA

COMUNICAT DE PRESĂ NR. 14/20.09.2021

 

Referitor: Ședința Colegiului Prefectural al județului Brăila

 Joi, 23 septembrie 2021, ora 11.00, la Sala Mare a Palatului Administrativ, va avea loc ședința Colegiului Prefectural al județului Brăila, cu următoarea ordine de zi:

 

  1. Informare privind Planul comun de acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos – „ScutulPădurii”.Raportor: Garda Forestieră Județeană Brăila.

Prezintă:VÎJIIAC COSTICĂ,coordonator

  1. Activitatea Inspectoratului Teritorial pentru CalitateaSeminţelor şi MaterialuluiSăditorBrăila privind producerea și certificarea semințelor destinate campaniei agricole 2020-2021.

 Prezintă:DINCĂ CRISTINA, inspector șef

  1. Informare referitoare la desfășurarea Recensământului General Agricol și la acțiunile pregătitoare pentru desfășurarea Recensământului Populațieiși al Locuințelor 2021. Raportor:Direcţia Regională de Statistică Brăila.

Prezintă:SASU DANIELA, director executiv

  1. Informare referitoare la acţiunea de control privind prevenirea expunerii lucrătorilor la riscul de infectare cu noul coronavirus efectuată de Inspectoratul Teritorial de Muncă al judeţului Brăila.

Prezintă:ARHIRE LIVIU, inspector șef

  1. Informare privind implementarea Programului Național de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigații din România la nivelul județului Brăila. Raportor:FilialaTeritorială de Îmbunătăţiri Funciare Brăila.

Prezintă:BORDEI MIHAELA RALUCA, director

  1. Prezentarea Sintezei privind stadiul îndeplinirii în județ, pe semestrul I al anului 2021, a Planului de acțiuni pe anul 2021 pentru atingerea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare 2020 – 2024.

Prezintă: BOBOC ADIN, subprefectul judeţului Brăila

  1. Diverse