Comunicat de presă nr. 11/23.03.2023 Referitor la participarea domnului prefect Iulian Timofei la un exercițiu de nivel tactic organizat de către ISU Dunărea Brăila

Prefectul Județului Brăila, Iulian Timofei a răspuns invitației comandantului Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dunărea” al județului Brăila, colonel Ion Cristian, și a participat la un exercițiu de nivel tactic – de antrenament, în scopul pregătirii efectivelor implicate ca reacție în cazuri reale, exercițiu derulat în zona Gării CFR. Tema aleasă: Activitatea structurilor de conducere și intervenție pentru gestionarea unei situații de urgență generate de un accident feroviar.

Am asistat astăzi la un exercițiu complex care a dovedit încă o dată nivelul ridicat de profesionalism al tuturor celor care, zi de zi, sunt gata să intervină pentru a salva vieți, fiind permanent în slujba cetățeanului. Astfel de exerciții sunt programate cu regularitate scopul principal fiind, în mod evident, acela de a fi pregătiți în cazul unor situații reale pe care nimeni nu și le dorește. Îi felicit pe toți cei implicați în acest exercițiu!”, a declarat prefectul Iulian Timofei.