Comitetul Consultativ pentru problemele persoanelor vârstnice si Comisia de Dialog Social

Comitetul Consultativ pentru problemele persoanelor vârstnice si Comisia de Dialog Social

Astăzi, 26.07.2022, prefectul județului Brăila, Iulian Timofei a prezidat două dintre ședințele lunare de lucru ale Instituției Prefectului – Județul Brăila.
La ședința Comitetului Consultativ pentru problemele persoanelor vârstnice a fost prezent și primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir. Membrii comitetului au profitat din plin de acest lucru și i-au adresat edilului întrebări punctuale despre situațiile sesizate de ei pe raza municipiului. În replică, edilul și-a notat toate problemele ridicate de cei prezenți la ședință și a răspuns punctual întrebărilor primite. În plus, Marian Dragomir i-a informat cu privire la stadiul modernizării parcărilor din municipiu și a atins, totodată, și problema reabilitării clădirilor din Centrul Istoric al orașului.
”Apreciez interesul membrilor Comitetului Consultativ referitor la problemele din municipiu, dar și disponibilitatea manifestată de primar, în primul rând, de a participa la ședința de astăzi și, în al doilea, de a răspunde punctual tuturor problemelor ridicate. De altfel, i-am lansat o invitație deschisă domnului primar de a participa, în măsura în care programul îi permite, la viitoarele ședințe”, a declarat prefectul județului Brăila, Iulian TIMOFEI.
Tot în ședința de astăzi Inspectoratul de Poliție Brăila a prezentat un material referitor la prevenirea victimizării vârstnicilor, Primăria Municipiului Brăila a informat cu privire la modalitatea de concesionare a locurilor de veci, în timp ce Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Dunărea” a atras atenția asupra problematicii privind canicula.
În ce privește Ordinea de zi a Comisiei de Dialog Social, aceasta a cuprins prezentarea unor materiale informative din partea Casei Județene de Pensii Brăila, precum și din partea Inspectoratului Școlar Județean.
Materialele prezentate în cadrul ambelor ședințe sunt disponibile pe pagina web a Instituției Prefectului – Județul Brăila.

https://br.prefectura.mai.gov.ro/…/07/Material-1-1-1.pdf
https://br.prefectura.mai.gov.ro/…/2022/07/Material-2-.pdf
https://br.prefectura.mai.gov.ro/…/2022/07/Material-1-.pdf
https://br.prefectura.mai.gov.ro/…/07/Material-2-1-1.pdf