Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos”, la ceas aniversar

Instituția Prefectului – Județul Brăila a fost alături de Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos”, astăzi, la ceas aniversar, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înființarea structurii militare. Astfel, prefectul județului Brăila, Iulian TIMOFEI, împreună cu cei doi subprefecți, precum și oficialitățile locale și invitați ai Brigăzii 10 Geniu, au participat la ceremonia organizată cu această ocazie, pe platoul din fața Palatului Administrativ.

”Sunt onorat să mă adresez dumneavoastră în această zi importantă pentru Brigada 10 Geniu, împlinirea a 20 de ani de la înființarea acestei structuri. Cele două decenii de activitate în slujba patriei sunt presărate cu rezultate remarcabile obţinute în teatrele de operaţii şi exerciţii naţionale şi multinaţionale la care ați participat cu un colectiv performant şi motivat în îndeplinirea obiectivelor propuse.

Vă urez mult succes în viitoarele misiuni și să vă păstrați valoarea și nivelul ridicat de reușită, contribuind astfel la crearea unui viitor pe măsura prestigiului Brigăzii 10 Geniu «Dunărea de Jos». Numai prin profesionalism, curaj, hotărâre și spirit de sacrificiu veți da dovadă că sunteți pregătiți în orice moment să apărați patria și valorile naționale.

În acest moment festiv, vă adresez sincere felicitări şi vă urez tuturor geniștilor multă sănătate, putere de muncă în îndeplinirea misiunilor, satisfacţii tot mai mari şi bucurii alături de cei dragi.

La mulţi ani militarilor genişti și ai Brigăzii 10 Geniu «Dunărea de Jos»”!

Prefectul județului, Iulian TIMOFEI, alături de președintele Consiliului Județean, Francisk Iulian Chiriac, în prezența domnilor General de Brigadă, Eugen Popescu și General de Brigadă, Florin Barbu, i-a înmânat o diplomă de excelență comandantului Brigăzii 10 Geniu – Dunărea de Jos, colonelul Sorin CĂLIN.