Participare la evenimentul ”Comunitate în Viața Școlii”

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSTITUȚIA PREFECTULUI – JUDEȚUL BRĂILA

Participare la evenimentul ”Comunitate în Viața Școlii”

Noul subprefect al județului, Virginia Loredana BADIU a participat astăzi, 05.05.2022, la evenimentul ”Comunitatea în Viața Școlii”, organizat de către Școala Gimnazială ”Ion Creangă”, cu prilejul împlinirii a 155 de ani de la prima atestare documentară a instituției brăilene de învățământ.
Cel mai prețios și mai durabil cadou care poate fi oferit copiilor de către adulți este educația. Educația este cea care le deschide o multitudine de ferestre către lume, pentru a profita de oportunități și a-și desăvârși progresul profesional și personal. De educația primită în anii de școală depinde întreaga existență socio-culturală a individului, relația acestuia cu membrii comunității și comportamentul în relația interumană.
În numele Instituției Prefectului – Județul Brăila, vă felicit la ceas aniversar. De asemenea, țin să mulțumesc cadrelor didactice din cadrul Școlii Gimnaziale «Ion Creangă» pentru că oferă societății valori șlefuite cu atât de multă dăruire și pricepere”, a declarat subprefectul.