COMUNICAT DE PRESĂ nr.3/31.05.2021  Instituția Prefectului – Județul Brăila aduce mulțumiri tuturor persoanelor și instituțiilor care au contribuit la organizarea și funcționarea  centrului drive-through deschis sâmbăta trecută în parcarea Centrului Comercial Brăila Mall.

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE INSTITUȚIA PREFECTULUI – JUDEȚUL BRĂILA

COMUNICAT DE PRESĂ nr.3/31.05.2021

 Instituția Prefectului – Județul Brăila aduce mulțumiri tuturor persoanelor și instituțiilor care au contribuit la organizarea și funcționarea  centrului drive-through deschis sâmbăta trecută în parcarea Centrului Comercial Brăila Mall.

Sâmbătă au fost vaccinate 132 de persoane, dintre care 4 cu a doua doză, iar duminică, 151, dintre care 8 cu a doua doză.

Mulțumim pentru implicare echipelor de la fluxurile de vaccinare și tuturor celor care au luat parte la buna desfășurare a acestei campanii! Mulțumim atât personalului medical – medicilor, asistenților medicali, registratorilor medicali și voluntarilor pentru profesionalismul dat dovadă, cât și colaboratorilor pentru spațiul și utilitățile puse la dispoziție!

Persoanele care aleg să se imunizeze sunt așteptate în continuare la centrul drive-through, în ciuda vremii nefavorabile!